Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 3121 nm-es Hotel, panzió Szolnok Kőrösi út

Szolnok Kőrösi út
6 éve

Hasonló hirdetések

  • Szolnokon irodaházban első emeleti iroda eladó
    Szolnok
    Szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 37 m2-es, első emeleti iroda helyiséget Szolnokon, a József Attila úti Irodaházban!A szolnoki iroda helyiség jellemzői: A szolnoki irodaház jellemzői:  az irodaház alsó két szintje, az 1920-as é...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Szolnok
    1 napja, 15 órája
    14 800 000 Ft
  • Kiadó irodahelyiségek Szolnok belvárosában
    Szolnok, Belváros
    A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda kiadásra kínálja Szolnok belvárosában lévő irodaház 3. emeleti irodáit.A kiadó irodák jellemzői:- a tégla építésű, jó állapotú irodaház teljes 3. emelete kiadó, alapterülete 276 m2- rendelkezésre álló helyiségek: ...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Szolnok
    2 napja, 15 órája
    65 000 Ft
  • Szolnok belvárosi irodaházban irodák kiadók!
    Szolnok, Belváros
    A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda kiadásra kínálja Szolnok belvárosában lévő irodaház irodáit. Az irodák jellemzői:-  10 m2-től-276 m2-ig, egyben és részenként is kiadók (kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot)- az irodaház 2. és 3. e...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Szolnok
    2 napja, 15 órája
    65 000 Ft
  • Szolnok belvárosában, jól megközelíthető helyen irodák kiadók!
    Szolnok, Belváros
    A szolnoki CasaNetWork ingatlaniroda kiadásra kínál kiváló adottságú irodákat a város központjában. Az irodák jellemzői: - 10 m2-től-220 m2-ig, egyben és részenként is kiadók (kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot)- az irodák egy liftte...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Szolnok
    2 napja, 15 órája
    65 000 Ft
  • Szolnokon a  Thököly úton 600 m2-es tégla építésű raktárépület eladó
    Szolnok
    A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Szolnok belterületén a Thököly úton egy tégla építésű raktár- csarnok épületet.A 600 m2-es épület, telephely egy portaszolgálattal ellátott zárt, őrzött udvarban található. Jól megközelíthető 32-e...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Szolnok
    3 napja, 14 órája
    200 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3853241
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 3121
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szolnoki ingatlaniroda megvásárlásra kínálja a  rengeteg lehetőséget magában rejtő, jelenleg hotelként és munkásszállóként működő három önálló, de összefüggő, folyosókkal összekötött épületből álló épületkomplexumot.
Jellemzők
- Az 1961-ben épített épület együttes, három különálló, 2-2 emeletes, teljesen alápincézett, folyosóval összenyitott épületből áll.
- Az épületek monolit vasbeton vázszerkezetből, téglakitöltő falazattal épültek.
- Az épületeket jó állapotú, bitumenes nehézlemez szigetelésű, belső vízelvezetéssel ellátott ATTIKA-falas lapostető fedi, mely esetleg lehetőséget ad további ráépítésre is.
- Az épületkomplexum gázcirkós, központi fűtéssel rendelkezik, épületenként saját gázfogyasztást mérő órával, saját külön-külön is üzemeltethető 2 db HŐTERM 70 kW-os, valamint a főépületben és a munkásszálló részen 1-1 db ÉTI 116 kW-os minden helyiségben öntöttvas illetve az újabb szárnyakban acéllemez radiátorokkal
- A használati melegvizet egy 300 l-es QUADRIGA és egy 1000 l-es FŰTŐBER típusú hőtárolós készülék biztosítja, továbbá a főépületben található még további 3 db, egyenként 1500 l-es termálvíz tárolására alkalmas hőszigetelt tartály.
-Az azonos alapterületű épületek egyenként 1225 nm raktározásra alkalmas kiválóan szigetelt, száraz pince részből, 1630 nm földszinti és 1630 nm emeleti részből állnak.
- A B épület a központi épület. Jelenleg hotelként üzemel, mely szinte folyamatosan telt házzal működik és 50 főnek kínál olcsó szálláslehetőséget.
- 15 db kétágyas szoba és 5 db 4 fős apartman található az épületben, itt található továbbá a központi recepció, étkező, konyha stb. A néhány évvel ezelőtti részleges felújítás során utólagos hőszigeteléssel is ellátták ezt az épületet. Található itt továbbá mosoda, étkezésre alkalmas helyiség, és további egyéb célokra (pl. előadóknak) használható, valamint egy akár konferencia teremnek is alkalmas helyiség.
- A C épület szerényebb kivitelű, kifejezetten munkásszálló jelleget kapott, a néhány évvel ezelőtti felújítás alkalmával, mely további 50 fő elszállásolására ad lehetőséget.
- Az A épület felújításra szorul, korábban laborként és irodaépületként működött. Jól kialakíthatók a meglévő helyiségekből apartmanok vagy szobák, melyek tovább bővítik a komplexum befogadóképességét.
- Az ingatlan hátsó, közvetlen az épületek mögötti zöldövezetes jellegű területén található 2 teniszpálya, 1 íves ülő és 1 úszásra is alkalmas medence, sütögetők, melyek azonban felújításra szorulnak.
- Termálvíz elérési lehetőség is van a területen, mely a központi B épületbe is bevezetésre került és a medencék feltöltésére is alkalmas.
A fenti ingatlan  mellett a  [------] oldalon több száz ingatlant kínálunk.
A kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink ingyenesek, és kiemelkedően kedvező, bankfüggetlen hitelügyintézéssel is állunk rendelkezésükre. Mind ezek mellett, az ingatlan eladásához vagy bérbeadásához szükséges energetikai tanúsítványt is elkészítjük, valamint teljeskörű ingatlanjogi szolgáltatást kínálunk partnereinknek!
Amennyiben szeretne bővebb tájékoztatást kapni erről az ingatlanról, vagy szeretne egy helyen több hasonló ingatlant  megtekinteni, kérem keressen fel a Szolnok, Baross út 16. szám alatt a CasaNetWork Ingatlanszövetség irodájában! Itt egy helyen, több száz eladó ingatlanról kaphat részletes tájékoztatást!
Amennyiben felkeltette ajánlatom az érdeklődését, keressen bizalommal a fenti telefonszámomon, vagy az [------] e-mail címen!
Ha ingatlant elad vagy vesz, a számom mindenre megoldás lesz!


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Szolnok

Kőrösi út

 
Elhelyezkedés
Szolnok

Kőrösi út